Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2019 14:58
United-talent: Sejr over Liverpool skal kickstarte sæsonen

Andreas Pereira mener, at en potentiel sejr over Liverpool skal kickstarte sæsonen, og bringe Manchester United på rette køl.


Manchester United har fået en forfærdelig start på sæsonen, og De Røde Djævle ligger nummer 13 efter otte kampe.

Det har ledt til udbredt utilfredshed blandt klubbens fans, hvilket er noget, som Andreas Pereira godt kan forstå. 

Brasiliansk-belgiske Pereira mener, at man skal udnytte kampen mod Liverpool til at kickstarte sæsonen, således at klubben kan komme i omdrejninger.

- Vi ved, at fansene lider. Spillerne, trænerne og alle i klubben lider. Jeg lider især, fordi jeg er Manchester United-fan, og jeg er på træningsanlægget hver dag. Det gør ondt ikke at få de rigtige resultater. Alle gør deres bedste, og jeg er sikker på, at det bliver bedre. Kampen mod Liverpool, derbyet, er perfekt til at ændre på det, og vi skal være klar, lyder det fra Pereira ifølge FourFourTwo.

Andreas Pereira er et produkt af Manchester Uniteds akademi, som han kom til i 2011 fra PSV Eindhoven, hvor han også har spillet ungdomsfodbold.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED