Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

United-stjerne ser frem til Eriksen-samarbejde: "En utrolig spiller"

Af Emil Plovgaard
20.07.2022 Kl. 18:11
Han kan næsten ikke vente med at komme i gang.
I et interview med The Guardian, evaluerer Bruno Fernandes Manchester Uniteds seneste sæson, mens han også kigger frem mod den nye.
 
Blandt andet fortæller portugiseren, at Erik ten Hag har indført en stram disciplin på holdet, som midtbanespilleren selv mener er "forrygende". Fremover giver det bøder at komme for sent til træning som spiller hos Manchester United.
 
Med kommentarerne antyder Fernandes dermed, at stilen var noget tilbagelænet under de øvrige to managers, han har haft hos United, nemlig Ole Gunnar Solskjær og Ralf Rangnik.
 
– Det har vi savnet, og disciplin er vigtig. Disciplin er ikke bare måden, du spiller på. Det har også noget at gøre med den rolle, du spiller, hvad man skal gøre, også udenfor banen. Kom ikke for sent til møderne, kom ikke for sent til måltiderne. Det er meget vigtigt, for hvis alle møder frem til tiden, og en spiller kommer for sent, så skal han straffes, mener Bruno Fernandes.
Bruno Fernandes ser frem til at møde Christian Eriksen, der tidligere på sommeren skiftede på en fri transfer til De Røde Djævle.
 
– Jeg lærer altid fra spillere, som spiller samme position som mig, siger Bruno Fernandes i et interview med avisen The Guardian.
 
– Christian har været en utrolig spiller i fortiden og også i sidste sæson, hvor han spillede for Brentford, tilføjer og slutter han.
Annonce