Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:05:2021 15:57
United-stjerne roser Lingard: Han har været Premier Leagues bedste

Bruno Fernandes fortæller, at hele truppen glæder sig over Jesse Lingards form, hvor han har spillet som én af de bedste i Premier League.


Jesse Lingrad, har, ifølge Bruno Fernandes, fundet sit "swag" tilbage og hævder, at den nuværende West Ham-spiller er den bedste Premier League-spiller i øjeblikket.

Lingard blev sendt til West Ham på en låneaftale for resten af sæsonen tilbage i januar efter at have det svært ved at få spilletid på Old Trafford, hvor han efterfølgende har udfoldet sit talent under David Moyes' vinger. 

Fernandes, som var én af de spillere, der holdte den daværende engelske landsholdsspiller ude af holdet, mener, at Lingard har været bedste spiller i Premier League over den seneste måned, og at det glæder hele United-truppen. 

- Jeg synes, at Jesse i øjeblikket, hvis du kigger over de seneste ti kampe har spillet på et top, top niveau, siger den portugisiske stjerne til MUTV. 

- For mig har han været den bedste spiller i Premier League de sidste ti kampe, hvor han har scoret og assisteret i hver kamp. 

- Alle her er virkelig glade for ham. Han har fået sin selvtillid og "swag" tilbage, fordi han føler sig selvsikker. Vi er virkelig, virkelig glade for det, han laver, fortæller midtbanestjernen. 

28-årige Jesse Lingard har siden skiftet til West Ham spillet 13 kampe, hvoraf han har scoret ni og lavet fire assist. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED