Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

United-stjerne afviste gigantisk tilbud sidste sommer

Af Emil Plovgaard
28.03.2023 Kl. 15:14
Han afslog et stort tilbud sidste sommer.

Der resterer blot 15 måneder af Marcus Rashfords nuværende aftale med Manchester United.

Kontrakten blev forlænget med yderligere 12 måneder i december, hvor en option blev aktiveret.

Men sidste sommer kunne det hele have været forbi, for her tilbød Paris Saint-Germain en stor kontrakt til Rashford, som lød på 400.000 pund om ugen, svarende til godt tre millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Dansk landsholdsspiller på vej til Arsenal?

Hans agent holdt flere samtaler med den franske hovedstadsklub, men i sidste ende valgte han at afviste tilbuddet fra Frankrig. Det skriver The Athletic.

Det kan muligvis betyde, at Rashford er klar til et forlænget ophold på Drømmenes Teater, men der er altså endnu ingen fremgang i forhandlingerne.

Hvis Manchester United glipper kvalifikation til Champions League, vil det betyde, at samtlige spillere i truppen får deres løn reduceret med 25 procent.

Omvendt vil en placering i top-fire betyde, at Rashford fremover kan tjene 200.000 pund om ugen, svarende til lidt mere end halvanden million kroner.

Rashford har atter fået liv i sin karriere hos United i denne sæson under klubbens nye manager, Erik ten Hag. Det er blevet til 27 mål i 44 kampe.

Sæsonen kommer i kølvandet på en skuffende sæson i sidste sæson, hvor det blot blev til fem mål på tværs af samtlige turneringer, og hvor Rashford havde problemer både på og uden for banen.

LÆS OGSÅ: Bundesliga-træner afviser Tottenham

LÆS OGSÅ: Brandudsalg i Chelsea til sommer

Annonce