Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:05:2021 21:16
United-profil hader VAR: Charmen ved fodbold er væk

Edinson Cavani gør det helt klart, at han ikke er den store fan af VAR.


VAR har i denne sæson igen været et stort samtaleemne efter hver spillerunde.

Størstedelen af alle fodboldfans er ikke begejstrede for systemet og vil derfor have det afskaffet.

VAR er også blevet kritiseret af trænere og spillere i denne sæson, og en af dem, som ikke vil være ked af at se det blive afskaffet, er Edinson Cavani.

- VAR tager charmen og essensen ved fodbold væk. Man ved ikke, hvorfor en dommer giver et straffespark væk eller dømmer en offside. Det er svært at navigere i. Man scorer et mål, og så går der to minutter, før man kan juble, siger Edinson Cavani til El Jugones og fortsætter:

- Eller man jubler, og så er det blevet annulleret, fordi ens fingernegel eller hår var offside - eller ens holdkammerat har begået et lille frispark 14 afleveringer inden målet, som ingen har bemærket.

- Vi spillere tæller ikke, hvor mange gange VAR bliver brugt. Det handler bare om, at vi skal spille og holde vores kæft, fordi vi tjener mange penge, lyder det fra Edinson Cavani.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED