Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:10:2019 19:24
United overbeviste om Mandzukic-handel: Har kontraktdetaljer klar

Manchester United føler sig overbeviste om, at de får hentet Mario Mandzukic til klubben, hvor de står klar med en 18 måneder lang kontrakt.


Ole Gunnar Solskjær er klar til at gå imod sin transferfilosofi ved at hente den aldrende Mario Mandzukic for at forstærke Manchester Uniteds offensiv, som har set mild ud i denne sæson.

United håber på at kunne lokke Juventus til at sælge kroaten med et bud på 9 millioner pund, skriver Daily Mirror.

Manchester United har samtidig kontraktdetaljerne klar. De står klar med en kontrakt, der vil binde angriberen til klubben i 18 måneder til en løn på 4,4 millioner pund om året.

Mandzukic var tæt på at lande i Manchester United allerede i sommer, men handlen mislykkedes i sidste time.

I øjeblikket er han ikke en af Maurizio Sarris udvalgte i Juventus, og derfor ville et skifte formentlig også passe ham fint i kampen for spilletid. Han har scoret 44 gange i 162 kampe for Torino-klubben siden skiftet fra Atletico Madrid i 2015.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED