Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

United-legende undrer sig over transfer: "Hvorfor lod de ham gå?"

Af Emil Plovgaard
29.09.2022 Kl. 18:25
Paul Scholes sætter spørgsmålstegn ved flere United-signings.
I forrige sæson hentede Manchester United både Jadon Sancho og Raphaël Varane på dyrtkøbte aftaler. Duoen havde svært ved at finde vejen frem i livet hos Manchester United og blev af og til smidt på bænken i løbet af den forgangne sæson, men efter Erik ten Hags ansættelse i klubben er begge spillere blevet taget til nåde.
 
Klublegende Paul Scholes er dog frustreret over Premier League-gigantens transferstrategi, og han sætter især spørgsmålstegn til de to førnævnte handler.
– Jadon Sancho var en ung spiller, som Manchester United brugte en masse penge på, men som ikke havde prøvet sig af i Premier League før. Og hvorfor ville en klub som Real Madrid lade Varane gå, spørger Scholes i et afsnit af The Overlap ifølge Daily Mail.
 
– Hvis man kigger på Varane i sidste sæson, så er der noget, der ikke ser rigtigt ud. Jeg mener ikke, det var et godt transfervindue. Men ingen i klubben tager ansvar for det.
 
Paul Scholes forsøger at skyde noget af skylden på de to spilleres svage præstationer på Ole Gunnar Solskjær, der blev fyret i november sidste år.
 
– Han forsøgte. Men set udefra så det ud, som om, spillerne var ligeglade, og at de gjorde, hvad de ville. De gik på banen og ind i deres egen verden, og så gjorde de, hvad de ville, snarere end hvad der var forventet af dem eller hvad træneren krævede af dem.
 
Inden denne sæson brugte Manchester United også mange penge på Casemiro, der skiftede til klubben fra Real Madrid for 434 millioner kroner.
 
Scholes er dog ikke nødvendigvis overbevist om, at den brasilianske midtbanespiller var den rette spiller at få ind.
 
– Jeg undrer mig over, om det rent faktisk var trænerens indkøb. En masse penge og en lang kontrakt. Jeg tror, klubben er nødt til at ansætte en spiller, som er ansvarlige for transfers. For i sidste ende er det træneren, der får skylden for det, lyder det fra Scholes.
 
Manchester United har vundet fire kampe i træk i Premier League, hvilket efterlader De Røde Djævle på en aktuel femteplads.
 
I weekenden gælder det ærkerivalerne fra Manchester City på udebane.
Annonce