Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:02:2021 13:01
United-legende stærkt uenig med Solskjær: Langt bedre trup end Arsenal og Tottenham

Manchester United-legenden, Paul Scholes, mener ikke, at AC Milan bør være et problem for United, som Solskjær ellers mener.


Manchester United trak AC Milan i Europa League 1/8-delsfinalerne i Europa League, efter the Red Devils sikkert slog Real Sociedad ud med 4-0 samlet.

Mens manager Ole Gunnar Solskjær var også ude at kommentere lodtrækningen, som han ikke var vildt begejstret for, hvor han også roste det italienske hold, var det ikke samme udtryk, Paul Scholes kom med. 

- Manchester United er langt bedre end Arsenal og Totenham. Jeg mener, at United bør cruise over Milan, siger Scholes til BT Sport. 

Den udtalelse kom efter, at Solskjær beklagede sig over, at lodtrækningen var hård.

- Vi har en tradition for at gøre det svært for os selv i lodtrækninger, som du føler kan være et Champions League-opgør, udtaler Solskjær til klubbens officielle hjemmeside. 

- Det er godt for os at have de kampe at se frem til. Dette hold har brug for udfordringer og vi nyder dem. AC Milan er en fantastisk klub, som vi byder velkommen, og et fantastisk stadion. Vi ser frem til det, for de har gjort det godt denne sæson, siger han. 

Scholes mener ikke, der bør være nogen diskussion om, hvorvidt Uniteds trup er den bedste tilbage i turneringen. 

- United har den bedste trup, der er tilbage i denne turnering. Det troede vi også sidste år, men selvfølgelig var Sevilla der, og vi ved, hvordan de er i EL, siger Scholes. 

Hvorvidt om det bliver en walkover for United eller ej, vil komme til udtryk, når Milan kommer på besøg den 11. marts. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED