Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

United-legende langer ud efter Rashford: Hvad er han overrasket over?

Af Emil Plovgaard
05.12.2023 Kl. 20:37

Manchester United tabte lørdag aften med 1-0 til Newcastle. Og her var der flere profiler fra De Røde Djævle, som var helt, helt væk. Paul Scholes var i særdeleshed ikke tilfreds med Manchester Uniteds offensivstjerne Marcus Rashford.

– Hvad er han overrasket over? Jeg forstår det ikke. Hvorfor tror han, han skal være på banen? Han gør mere skade end gavn.

– Marcus var fremragende sidste år, og han har den evne (til at score mål, red.), det er der ingen tvivl om. Men når man løber retur på den måde og bliver skiftet ud og skaber sig sådan dér, så er det ikke godt for holdet.

– Og han er en af de mest erfarne spillere lige nu. Han er en spiller, som spillerne ser op til. (Kobbie, red.) Mainoo ser op til ham. (Alejandro, red.) Garnacho ser op til ham, lyder det fra Scholes i et interview med Premier League Productions.

Rashford har scoret to gange i 13 Premier League-kampe i denne sæson.

Også Bruno Fernandes fik heftig kritik af Scholes.

– Vi vender tilbage til lederskabet i Manchester United. Det er vores kaptajn Bruno (Fernandes, red.)

– Han er over det hele, over det hele. Han spiller alle de steder, hvor han nok ikke burde være.

– Du spiller mod Newcastle på udebane. Spil med disciplin, spil med holdledels. Man har en ung mand, der kommer ind på midtbanen, Kobbie Mainoo, som gjorde det okay, men han har brug for folk ved siden af sig. Han kan ikke bare flyve af sted og blive disciplineret, siger Scholes.

Annonce