AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:12:2019 16:54
United-keeper forsikrer: Jeg vil være her så lang tid som muligt

Uniteds argentinske andenkeeper Sergio Romero ønsker at blive i United i så lang tid som muligt.


For fire og et halvt år siden hentede Manchester United argentinske Sergio Romero ind som reserve-keeper i italienske Sampdoria.

Og ja, reserve-keeper, det er han stadig i den mest bogstavelige forstand, hvor David de Gea stort set napper alt den spilletid, der er at tage af.

Alligevel håber Sergio Romero meget på at få lov at fortsætte i klubben på trods af, at han har kontraktudløb til sommer.

Romero forklarer overfor klubbens hjemmeside, hvordan hans kærlighed til klubben er grunden til hans store ønske om at blive der.

- Når man får chancen for at spille med nogle af de bedste spillere i verden samt chancen for at bære denne trøje, så skal man tage den. Det er en drengedrøm, fortæller målmanden, der forventeligt ikke lægger vægt på, at det vil blive meget svært at få en lige så lukrativt kontrakt et andet sted.

Serigio Romero har i alt stået 49 kampe i Manchester United og har lidt overraskende holdt hele 30 clean sheets.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED