Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2020 10:45
United i "Liverpool-krise": Solskjær kan være uden ni spillere til weekendens kamp

Manchester United kan også stå i en situation, hvor Ole Gunnar Solskjær må tænke kreativt forud for weekendens kamp mod West Bromwich.


Skaderne er ikke nær så slemme som ærkerivalernes, men Manchester United står potentielt også med sin egen skadeskrise på hænderne forud for lørdagens aftenkamp mod West Bromwich på Old Trafford. Ole Gunnar Solskjær risikerer nemlig at være uden hele ni spillere, skriver The Peoples Person.

Marcus Rashford måtte trække sig fra den engelske landsholdslejr med en skulderskade, og det skulle lige nu være en "50-50," om han er i stand til at spille lørdagens kamp. I offensiven skulle Anthony Martial også have pådraget sig en rygskade under landsholdssamlingen med Frankrig, som han ikke spillede tirsdagens kamp mod Sverige for.

I selvsamme kamp skulle Victor Lindelöf også have forværret den rygskade, han har døjet med i flere uger. Midterforsvareren måtte lade sig udskifte efter 66 minutters spil.

Derfor var der lagt op til, at Edinson Cavani kunne få sin første start for The Red Devils. Problemet er bare, at han har været i kontakt med adskillige Covid-19 smittede, heriblandt Luis Suarez, og derfor befinder sig i isolation på et hotelværelse sammen med flere andre uruguanske landsholdsspillere.

Greenwood var "erklæret" syg i sidste spillerunde mod Everton, men ifølge de sociale medier skulle den unge angriber være mentalt i kulkælderen efter en nær vens selvmord. Ole Gunnar Solskjær skulle derfor have opfordret den engelske landstræner Gareth Southgate til IKKE at udtage Greenwood, og det er usikkert, hvorvidt stortalentet er i stand til at spille.

I defensiven er Luke Shaw, Eric Bailly og Phil Jones også dømt helt ude af kampen, mens Jesse Lingard er en "måske'er". Midtbanespilleren er tilbage i træning efter en længere skadesperiode, men det er uklart, hvorvidt han har opbygget fitness nok til at kunne spille.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED