AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:10:2019 13:34
United i førersædet: Insiderkilder forventer Maddison-skifte til næste år

David Ornstein har været i kontakt med adskillige Manchester United- og Leicester-kilder, som er overbeviste om, at James Maddison skifter til Premier League-giganterne


Manchester Uniteds interesse i James Maddison giver ekstremt god mening.

The Red Devils er i akut mangel på kreativitet centralt, og den 22-årige Leicester-stjerne passer perfekt til spillerprofilen, som Ole Gunnar Solskjær forsøger at genopbygge klubben med.

Og Manchester United skulle angiveligt også være en af flere Premier League-klubber, som er efter den engelske landsholdsspiller.

Liverpool og Tottenham er også blevet nævnt som mulige destinationer, men noget tyder på, at The Red Devils sidder med de bedste kort på hånden i øjeblikket.

Den tidligere BBC-journalist David Ornstein, der i dag skriver for The Athletic, beretter nemlig om, at han fra flere kilder med forbindelse til både Manchester United og Leicester får bekræftet, at man forventer et Maddison-skifte til Old Trafford næste år.

Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at det kommer til at ske. Manchester United har uden tvivl pengene til at købe Maddison, men spørgsmålet er, om man også har det bedste sportslige projekt.

Tottenham og Liverpool kan lige nu tilbyde Maddison Champions League-fodbold, mens Leicester også ligger bedre i tabellen end The Red Devils og potentielt selv kan kvalificere sig til en europæisk turnering næste sæson.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED