AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:10:2019 13:20
United-fansene har talt: Denne angriber skal hentes til januar

2.100 danske Manchester United-fans har peget på deres foretrukne forstærkning til angrebet i vintertransfervinduet.


Newcastle-nederlaget viste endnu engang dét, Ole Gunnar Solskjær allerede er bevidst om; Manchester United har brug for en mand, som kan score mål, og det hellere før end senere.

I den anledning spurgte vi fredag PLBOLDs læsere samt brugerne på Manchester United Support Danmark, hvem de ville foretrække som forstærkning til angrebet.

Valget stod mellem Mario Mandzukic, Callum Wilson, Moussa Dembele og Timo Werner, da det er de fire angribere, som har været rygtet mest til klubben i nyere tid.

2.100 Manchester United-fans har stemt, og særligt én spiller løber med langt størstedelen af stemmerne. 

Timo Werner får hele 976 stemmer, hvilket næsten svarer til halvdelen. Den unge tysker er brandvarm for RB Leipzig, er erklæret Manchester United-fan og har angiveligt en frikøbsklausul på blot £27 millioner, så det er nemt at se hvorfor.

På andenpladsen kommer Moussa Dembele fra Lyon. Manchester United har angiveligt scoutet den 23-årige franskmand gennem flere år, og ligesom Werner viser han også sin målnæse denne sæson.

Mario Mandzukic virker som den mest oplagte kandidat, da han angiveligt selv drømmer om skiftet og er sat til salg for en forholdsvis lav pris.  Manchester United-tilhængerne er dog noget lunkne over for kroaten, som blot får 8,1 procent af stemmerne. 

Det er dog mere end Bournemouths Callum Wilson, som blot fik 6,5 procent af stemmerne. 311 Manchester United-fans har bekendtgjort, at de ville foretrække en anden angriber end nogen af de fire valgmuligheder, vi gav dem. 

Mest overraskende er det måske næsten, at hele 98 af de stemmende tilhængere ikke føler, at klubben overhovedet har brug for en angriber.

Du kan se alle resultaterne herunder:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED