Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2021 13:13
United-fans raser: Kun Solskjær forlader klubben

Ole Gunnar Solskjær er fortid i Manchester United, men det er ikke tilfældet for resten af trænerteamet.


I nat blev det klart for alle, at det ikke længere gik for den 48-årige nordmand, Ole Gunnar Solksjær, som Manchester United-manager.

Først meldte den troværdige sportsjournalist, Fabrizio Romano, ud at det var slut. Og her til formiddag har klubben selv bekræftet det. 

Det er dog ikke alle der har fået en fyreseddel. Chefskribent for Mancher Evening News, Samuel Luckhurst, skriver, at assisenttrænerne Mike Phealan og Kieran McKenna bliver siddende på deres nuværende poster. 

Det samme gør sig gældende for Eric Ramsay og Martyn Pert, der også er trænere for førsteholdet i klubben.

Laurie Whitwell, der er journalist for The Athletic, melder også om, at Michael Carrick og Darren Fletcher bliver i deres respektable positioner. 

Derfor er det kun Ole Gunnar Solksjær som forlader klubben for nu. Det er mange United-fans ikke tilfredse med. 

På diverse medier er der stor konsensus om, at Solksjær skulle gå af, men at det ikke er nok, lyder det fra mange fans. 

Det er uvist, hvem der tager over som United-manager. Store navne som Zidane, Erik Ten Hag og Brendan Rodgers er alle blevet nævnt. 

Manchester United spiller deres næste kamp på tirsdag ude mod Villareal. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE