Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:11:2020 17:35
"United er mit yndlingshold"- Juventus vil kapre Solskjærs transfermål

Juventus har i sinde at hente den unge Isak Bergmann Johannesson til Italien.


Isak Bergmann Johannesson er en eftertraget herre.

Den blot 17-årige islænding fik sin landsholdsdebut i 0-4-nederlaget til England i onsdags, og nu er han efter sigende på radaren hos flere storklubber.

Daily Mirror skriver, at han især er på radaren hos Manchester United, men nu vil Juventus forsøge at stjæle ham for næsen af De Røde Djævle.

Johannesson spiller til daglig for svenske IFK Norrköping, og de kræver i omegnen af £5 millioner plus bonusser, der gør, at handlen kan løbe op i £10 millioner - svarende til 83 millioner kroner. 

Den unge islænding har tidligere udtalt, at Manchester United er yndlingsholdet, men ifølge Daily Mirror er Juventus i øjeblikket favoritter til at hente ham. 

Isak Bergmann Johannesson er søn af Joey Gudjonsson, der bl.a. har spillet for Aston Villa, Burnley, Leicester og Wolverhampton.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED