AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2020 18:36
United bløder op: Forhandler nu med Inter om Young

Ashley Young skulle have accepteret de vilkår, som Inter og Antonio Conte har tilbudt Manchester United-spilleren.


Det kom næsten ud af den blå luft, da der i starten af januar kom de første forlydender om, at Ashley Young var tæt på at skifte til Inter Milan.

Den aldrende englænder skulle selv ønske skiftet og har ifølge flere medier allerede accepteret den kontrakt, som Inter ønsker at tilbyde ham.

Solskjær udtalte dog, at der skulle købes spillere til Old Trafford snarere end sælges. Samtidigt skulle Ed Woodward og klubledelsen have tilbudt Young en kontraktforlængelse, som dog blev afvist.

Måske derfor har The Red Devils indset, at det formålsløst at beholde Young, der har kontraktudløb til sommer, sæsonen ud.

Sky Italia-journalisten Gianluca Di Marzio skriver i hvert fald denne søndag, at The Red Devils nu forhandler med Inter om et salg denne januar.

Med så kort tid tilbage på sin kontrakt er det begrænset, hvad Manchester United kan kræve for Young, men lige nu skulle klubberne sidde ved forhandlingsbordet for at finde en endelig pris.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED