Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2021 15:00
United betalte 65 mio. for talent - men han er "meget langt fra Premier League-standard"

En talentscout fortæller til Manchester Evening News, at Facundo Pellistri er meget langt fra Premier League-standard.


Manchester United signede 19-årige Facundo Pellistri fra Penarol for €8,5 millioner i sommertransfervinduet, og dengang lagde Ole Gunnar Solskjær op til, at den unge uruguyanske winger formentlig ville stryge direkte ind i førsteholdstruppen.

Men hidtil har Pellistri ikke fået sin debut for førsteholdet, og han får den nok heller ikke i denne sæson. Flere kilder, heriblandt Fabrizio Romano, fortæller, at talentet er tæt på at blive udlejet for resten af sæsonen.

Manchester United har stadig store forventninger til kantspilleren, men i øjeblikket er Pellistri meget, meget langt fra at være god nok til Premier League. Det fortæller en unavngiven scout til Manchester Evening News.

Klubben føler dog, at hans niveau er højere end til klubbens reserver, og derfor er det spild at lade ham fortsætte for U23-mandskabet. Det skulle være årsagen til, at Pellistri nu snart bliver udlejet.

LÆS DAGENS RYGTEBØRS HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED