AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:11:2019 22:56
United-back var tæt på Coventry-aftale inden gennembrud

Manchester United betalte £50 millioner for engelske Aaron Wan-Bissaka sidste sommer, men højrebacken var blot et år tidligere tæt på at skifte til Coventry på en fri transfer.


Aaron Wan-Bissaka har været inde i en rivende udvikling det seneste halvandet års tid.

I sidste sæson fik Wan-Bissaka således sit gennembrud for Crystal Palace, spillede sig på det engelske U21-landshold og blev solgt til Manchester United for hele £50 millioner.

Men det kunne have set meget anderledes ud for den 22-årige højreback.

I sommeren 2018 var han nemlig tæt på at skifte på en fri transfer til League One-klubben Coventry City grundet manglende spilletid i Crystal Palace.

- Der er nogle, som går uden om rampelyset. Et fantastisk eksempel er Aaron Wan-Bissaka. Jeg var forsøgte at hente ham til Coventry på en fri transfer og var tæt på at gøre det, rigtig tæt på, siger Tommy Widdrington, der på daværende tidspunkt var rekrutteringsansvarlig i Coventry, til Bristol Post og uddyber:

- Men så kom han ind på Palace-holdet på grund af to vanvittige skader. Jeg havde set ham spille på kanten i flere måneder for U23-holdet og sagde til Mark (Bright, akademitræner i Crystal Palace, red.), at han ville blive en god back. At han ikke er det endnu, men at han ville blive det.

Aaron Wan-Bissaka har blot misset to Premier League-kampe for Manchester United.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED