Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2020 13:32
United-back hyldes efter første karrieremål: Vidste ikke engang, at han kunne skyde!

I sin kamp nr. 50 for Manchester United scorede Aaron Wan-Bissaka sit første mål for klubben mod Newcastle lørdag


Manchester United fik med tre scoringer i slutminutterne hevet en stærkt tiltrængt 4-1 sejr hjem mod Newcastle sent lørdag aften. To af målene stod normale skarpskytter som Bruno Fernandes og Marcus Rashford for, men også højrebacken Aaron Wan-Bissaka sluttede sig til legen med et fornemt hug op i nettaget. 

Og det var faktisk englænderens første mål i seniorkarrieren. Det kom i Wan-Bissakas 50. kamp for United, og Fernandes afslører, at holdkammeraterne var glade på hans vegne efterfølgende. Og en smule forundrede.

- (Vi var så glade, red.) for vi vidste ikke ikke engang, at han kunne skyde! Det var svært for os at tro på, at han kunne score, for vi ser ham aldrig skyde, udtaler portugiseren ifølge Goal.

- Alle ved, at han er en fantastisk defensiv spiller, men han skal vise, at han også er mere end en defensiv spiller. Og det synes jeg, at han har kvaliteterne til at bevise, tilføjer Fernandes.

Manchester United har nu vundet to og tabt to kampe i årets Premier League-sæson. Tirsdag tager de hul på Champions League med en svær udekamp mod PSG.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED