AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:03:2020 16:40
Ungt blod til forsvaret: Her er Liverpools tre kandidater til at erstatte Lovren

The Reds har ifølge spanske AS tre forsvarere på ønskesedlen.


Dejan Lovren ventes at blive solgt efter sæsonens afslutning, og flere engelske medier kan berette, at Liverpool satser på at erstatte den kroatiske veteran med en yngre og mere talentfuld model.

Og skal man tro spanske AS, så har The Reds nu identificeret tre mulige kandidater. Det skulle angiveligt dreje sig om Atletico Madrids José Giménez, Inter Milans Alessandro Bastoni og RB Leipzigs Dayot Upamecano.

Alle er de mellem 20 og 25 år, og de er vant til at dominere luftrummet samtidigt med, at de har god teknik og er sikre med bolden ved fødderne.

25-årige José Giménez vil formentligt være den dyreste fra trioen, da den 25-årige uruguayaner har en frikøbsklausul på €120 millioner og kontrakt frem til 2023.

Til sammenligning skulle 21-årige Upamecano, der anses som blandt de bedste og mest lovende forsvarere fra Bundesligaen, have en klausul på €60 millioner til sommer.

Bastoni er et mere ubeskrevet blad, men den kun 20-årige italiener har trods sin unge alder spillet i størstedelen af Inters Serie A-kampe i denne sæson, og han er udråbt til at blive den næste store forsvarer fra landet med den stolte tradition for at fostre netop store forsvarere.

Derfor skulle Pep Guardiola også være ellevild efter at signe Bastoni for Manchester City.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED