Arsenal vandt torsdag aften 3-0 på udebane mod Frankfurt.

Det var et ungt Arsenal-mandskab, der torsdag rejste til tyske Frankfurt for at spille første kamp af denne sæsons Europa League-gruppespil.

Her var profiler som Nicolas Pépé og Mesut Özil sparet til fordel for unge talenter som Emile Smith Rowe, Joe Willock og Bukayo Saka, der alle fik chancen for at vise sig frem.

Det skulle de også vise sig at få gjort.

I første halvleg var man nemlig vidne til en livlig affære, som blandt andet bød på hele 21 afslutninger – 14 til hjemmeholdet og syv til The Gunners.

På trods af et mindre overtag af hjemmeholdet, blev det gæsterne fra Nordlondon, der bragte sig i front. Dette skete efter en pludselig fri Joe Willock trak ind fra venstre side af feltet og via en afretning bankede bolden i kassen.

Denne scoring var samtidig Willocks første for Arsenals førstehold.

I løbet af anden halvleg fik Frankfurt igen et større og større spilmæssigt overtag, hvilket dog ikke kunne ses på fordelingen af store chancer, hvor begge hold gentagne gange var tæt på at ændre på resultatet.

Frankfurts stræben på en udlignende scoring blev senerehen ikke hjulpet af, at forsvarsspilleren Dominik Kohr blev udvist efter 79 minutter, hvilket omvendt åbnede op for gæsterne.

Det udnyttede kun 18-årige Bukayo Saka fem minutter før tid, da han flot sendte kuglen i kassen et pænt stykke ude fra feltet, hvilket også var hans første Arsenal-mål.

Aubameyang lukkede og slukkede tre minutter senere efter et fremragende oplæg af selvsamme Saka, og så stod der pludselig 0-3 på måltavlen, da kampens dommer få minutter efter fløjtede for sidste gang.

I gruppens anden kamp tog belgiske Standard Liege hjemme imod portugisiske Guimaraes. Her blev det til en hjemmesejr på 2-0.