Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2020 08:47
Ung Monaco-angriber: Min ultimative drøm er at skifte til Manchester United

Det hollandske stortalent Anthony Musaba håber på at havne i Manchester United en dag.


Efter at have scoret ni mål og leveret fem assists for NEC Nijmegen i sidste sæson tog den 19-årige angriber Anthony Musaba springet til AS Monaco i sommertransfervinduet.

Det er et skridt opad i karrieren, men han håber, at skiftet til Ligue 1-klubben kan lede ham videre til større ting i fremtiden - som eksempelvis Manchester United.

- Mange unge spillere får deres gennembrud for Monaco og får derefter en stor karriere. Det er mit første mål, men min ultimative drøm er at spille på Wembley en dag. Den engelske liga er min yndlingsturnering, fortæller Musaba til Voetbal Primeur.

- Manchester United og Real Madrid er mine yndlingshold. At ende hos en af de to klubber ville være en drøm, som gik i opfyldelse.

Efter skiftet til Monaco er Musaba blevet udlejet til Cercle Brügge, som han har scoret to mål for i otte kampe.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED