AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:12:2019 20:54
Ulve på jagt: Mourinho kan se Wolves i top fire

Jose Mourinho mener, at Wolverhampton kan presse på for at nå i top fire i årets udgave af Premier League.


Wolverhampton krydsede tidligere på dagen klinger med Tottenham, som snuppede en sen sejr, da Jan Vertonghen scorede i kampens tillægstid.

Det sendte Wolves ned på Premier Leagues midlertidige ottendeplads, mens Tottenham strøg op på en femteplads, således at Spurs blot har tre point op til Chelsea på fjerdepladsen.

Spurs er dog ikke de eneste, som jagter top fire, og Wolves kan ligeledes kæmpe med om den placering. Det siger Jose Mourinho efter dagens indbyrdes opgør ifølge the Express.

- Min tanke er, at de er samme sted som os, Chelsea, Manchester United og Arsenal. De kæmper for top seks, men sniffer til top fire. Jeg tror, at det er det de gør. I Europa League kan de vinde over alle, både hjemme og ude. De har en utrolig mentalitet, lyder rosen fra Mourinho.

Jose Mourinho overtog tøjlerne i Tottenham i slutningen af november efter tidligere at have været træner i føromtalte Chelsea og Manchester United.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED