AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2019 10:16
Ultimativ ros: Daniel James bliver sammenlignet med Mbappé

James kan glæde sig over at blive sammenlignet med én af de bedste fodboldspillere i verden.


Kylian Mbappé er blevet udråbt til sin generations største talent, så at blive sammelignet med den 20-årige franske verdensmester kan kun ses som et kompliment.

Derfor kan Daniel James godt klappe sig selv på skulderen, for den ungarnske landstræner Marco Rossi mener, at den walisiske Manchester United-spiller minder om Kylian Mbappé.

James har været et af sæsonens store positiver for The Red Devils, og den 22-årige wingers ekstremt høje fart har vist sig at være et effektivt våben.

Det er også særligt hans "motor", som får Rossi til at drage sammenligninger med Kylian Mbappé.

- James er en spiller, der spiller med en motorcykel som påhæng, for han er virkeligt hurtigt, siger Rossi ifølge Goal.

- Jeg har ikke set nogen spillere i lang tid, der er ligeså hurtige som ham. Det skulle da lige være Mbappé. James er utrolig.

Den unganske landstræners rosende ord kommer forud for aftenens altafgørende kvalifikationskamp mellem Ungarn og Wales, hvor en sejr til waliserne vil betyde, at man kan overhale Ungarn på andenpladsen.

Det er Rossi selvfølgeligt ikke interesseret i, så han ved godt, at der skal lukkes ned for spillere som James.

- Hvis vi giver ham plads, kan han blive farlig. Det kan blive kampafgørende, men vi arbejder meget med vores defensiv, siger Rossi.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED