12.12.2018 Kl. 22:06
Manchester United spillede langt under niveau onsdag aften og tabte fortjent.

Allerede inden opgøret på Mestalla stod det klart, at Manchester United var videre til knockoutfasen, mens Valencia skal spille Europa League i det nye år.

Det betød, at Manchester United havde foretaget enkelte ænringer til opgøret, hvor Sergio Romeo startede på kassen og unge Andreas Pereira blandt andet var at finde på midtbanen.

Kampen bølgende frem og tilbage i indledningen, men efter et kvarter kom Valencia i front. Manchester United-forsvaret fik ikke afvist et indlæg ordentligt og bolden faldt ned for fødderne af Carlos Soler. Den unge spanier sparkede fladt ind i modsatte hjørne til en tidlig føring til hjemmeholdet.

Anden halvleg var ikke mange minutter gammel før det blev 2-0. En bold blev sendt i dybden, men Manchester Uniteds Phil Jones kom først på bolden. Det til trods fik han sparket bolden tilbage mod eget mål, hvor Sergio Romeo var på vej ud. Bolden gik forbi argentineren og i mål til 2-0 til Valencia.

Manchester United forsøgte at komme tilbage i opgøret og kort før tid kom reduceringen. Indskiftede Marcus Rashford kom højest på et indlæg og headede reduceringen i kassen. Kort efter havde Juan Mata muligheden for at udlinge, da han blev spillet fri i det lille felt. Den tidligere Valencia-spiller ramte dog bolden forkert og forspildte muligheden.

Det lykkedes ikke De Røde Djævle at få udlignet og derfor vandt Valencia 2-1. Manchester United går derfor videre til knockoutfasen som 2´er i deres gruppe efter Juventus.