Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Uha, Chelsea: Tre transfers gik i vasken

Af Kasper Leif Pedersen
01.02.2023 Kl. 06:30
Det var ikke alle handler, der blev fuldført.

Transfervinduet et lukket i. 

Og hvis der er en klub, der virkelig har handlet her i januar, så er det Chelsea.

The Blues har nemlig hentet syv spillere i form af Malo Gusto, Noni Madueke, Joao Felix, Andrey Santos, David Datro Fofana, Benoit Badiashile, Mykhailo Mudryk og til sidst blev man enige om en pris med Benfica om Enzo Fernandez – men her mangler man fortsat at offentliggøre handlen.

Derfor skulle der også nogle Chelsea-spillere ud af døren, men her gik det ikke som planlangt for Hakim Ziyech, Omari Hutchinson og Xavier Simons.

Tirsdag formiddag satte Hakim Ziyech nemlig kursen mod Paris, da et skifte til Paris Saint-Germain var under opsejling. Flere medier meldte i løbet af dagen, at marokkaneren gik i gang med at gennemgå sit lægetjek, mens Chelsea og PSG forhandlede om en aftale. 

Dog blev skiftet aldrig en realitet – ifølge Ben Jacobs fra CBS -, da Ziyech var strandet på PSG's klubkontor,  efter at papirarbejdet ikke blev sendt til tiden. Angiveligt vil PSG appellere til LFP – Ligue de Football Professionnel – senere i dag, onsdag.

Dog var 29-årige Ziyech ikke den eneste, som London-klubben ville sende på et udlån for resten af sæsonen.

LÆS OGSÅ: Southampton henter Paul Onuachu – her er detaljerne

Dette ville man også med Omari Hutchinson og Xavier Simons til henholdsvis West Bromwich og Hull, som også gik i vasken.

Her skyldes det, ifølge den engelske journalist Nizaar Kinsella, efter at Ziyechs handel til PSG blev mødt med problemer, at de to andre handler kollapsede.
 
Angiveligt skulle Chelseas advokater havde for meget arbejdsbyrde med at løse Enzo Fernandez-sagen.
 
I stedet lejede The Baggies Marc Albrighton I Leicester, hvor Omari Hutchinson altså også bliver i den engelske hovedstad. 

 

Annonce