Uh-Salah-laa: Hattrick af Liverpools troldmand i 4-0 sejr

Af Nikolaj Babis
08.12.2018 Kl. 15:16
Mohamed Salah scorede hattrick mod Bournemouth, og Liverpool holder dermed fast i Manchester City.

Liverpools supportere hyldede deres ”egyptiske konge”, da han efter kampen havde scoret 10 ligamål, da Jürgen Klopps tropper slog Bournemouth 4-0.

Til trods for der kun stod 1-0 ved pausen, var der aldrig rigtig tvivl om udfaldet af kampen, og der skulle ikke gå meget mere end tre minutter af 2. halvleg, før Salah havde sat sin anden scoring ind.

Salah var faktisk eneste Liverpool-mand, der kom på scoringstavlen, for Liverpools 3. mål blev sat ind af Steve Cook, som altså blev noteret for et selvmål. Salah kunne lukke kampen i 77. minut, da han legede kispus med både Bournemouth-forsvar og keeper i en kontra.

Salah fik, forsåeligt nok, Man of the match af Sky Sports efter kampen, men egypteren ville ikke tage imod den, han ville i stedet give den til James Milner, der spillede sin Premier League kamp nummer 500. Flot gestus og flot kamp af Mohamed Salah.