Ugens danskertjek: Højbjerg er ved at blive en målscorer

Af Morten Bruun Jørgensen
19.09.2018 Kl. 07:15
Her på PLBOLD er vi glade for, at der er så mange danskere i Premier League, og dem følger vi ekstra tæt. Her er denne uges danskertjek.

Pierre-Emile Højbjerg (Southampton)

Endnu engang var den centrale midtbanespiller valgt til startopstillingen, og han leverede igen en god præstation, som især vil blive husket for et strålende langskudsmål i første halvleg. Det var hans andet mål i denne sæson.

Andreas Christensen (Chelsea)

Den 22-årige dansker så igen hele kampen fra bænken, da Chelsea slog Cardiff 4-1.

Kasper Schmeichel (Leicester)

Det var ikke en god dag på kontoret for Kasper Schmeichel i weekendens udekamp mod Bournemouth. Der blev scoret hele fire gange mod den danske landsholdsmålmand, som endda også fik raget et gult kort for usportslig opførsel til sig i forbindelse med Wes Morgans udvisning.

Christian Eriksen (Tottenham)

Midtbanespilleren fik fuld spilletid i nederlaget mod Liverpool, men han leverede ikke nogen mindeværdig præstation. Han er endnu ikke kommet på scoringstavlen i Premier League.

Anders Lindegaard (Burnley)

Målmanden var end ikke i truppen mod Wolves i weekenden.

Jannik Vestergaard (Southampton)

Der var fuld spilletid til den høje midterforsvarer i hjemmekampen mod Brighton. Her måtte han sammen med resten af forsvaret se Brighton score to gange mod slutningen.

Kenneth Zohore (Cardiff)

Den 24-årige angriber så hele kampen mod Chelsea fra bænken.

Mathias “Zanka” Jørgensen (Huddersfield)

Han kunne blot se til, mens Wilfried Zaha blev matchvinder for Crystal Palace i første halvleg. Desuden blev han udskiftet efter 78 minutter, da Huddersfield satsede butikken på at få udlignet.

Jonas Lössl (Huddersfield)

Landsholdsmålmanden stod igen mellem stængerne for Huddersfield, men han kunne ikke gøre noget ved Wilfried Zahas scoring.

Philip Billing (Huddersfield)

Fem kampe inde i sæsonen og midtbanespilleren har fortsat spillet samtlige minutter denne sæson. Igen mod Crystal Palace i weekenden var han en vigtig del af midtbanen hos Huddersfield, og han har efterhånden etableret sig i Premier League.