Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2021 16:11
Ugens anbefaling: Derfor er en agent vigtig for fodboldspillere

I denne udgave af 'Ugens anbefaling' skal vi en tur til Bech Bag Bolden, hvor den danske agent, Mikkel Beck, taler om, hvorfor agenter er vigtige for fodboldspillere.


Om ugens anbefaling

Her i 'Ugens anbefaling' kommer vi med vores bud på serier, dokumentar, film, bøger, podcasts, spil eller noget helt andet, som vi vil anbefale Jer at bruge tiden på.

Vi vil så vidt muligt at holde os inden for engelsk fodbold, men af og til vil der komme anbefalinger, som er uden for Premier League. Det kan være helt nye udgivelser, men det kan også være ældre.

Denne gang skal vi en tur til Bech Bag Bolden

Det er en podcast af den tidligere Superliga-træner, Troels Bech, der trods sin massive erfaring inden for fodboldverden stadig har noget at blive klogere på - og i den seneste podcast snakker han om agentarbejde med danske Mikkel Beck.

Mikkel Beck har en fortid i Premier League med 70 kampe på sit cv, hvor han har spillet for både Derby og Middlesbrough.

I dag er han agent og har store navne som eksempelvis Simon Kjær og Lucas Digne, og han kommer bl.a. på, hvorfor agenter er altafgørende for fodboldspillere og deres karriere.

Du kan høre podcasten her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE