AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:01:2019 09:01
Ufint spil? - Chelsea forsøger at anmelde Bayern München

Hvis der er bevis for det, agter Chelsea at anmelde Bayern München for at have taget kontakt til Callum Hudson-Odoi uden klubbens tilladelse.


Onsdag udtalte Bayern Münchens sportsdirektør offentligt, at klubben var interesseret i at hente 18-årige Callum Hudson-Odoi og bekræftede dermed, at den tyske storklub har afgivet bud på stortalentet.

Kommentarerne er ikke ulovlige, men det er strafbart at tage kontakt til Hudson-Odoi, hans agent eller familimedlemmer uden tilladelse fra Chelsea, og meget tyder på, at The Blues mistænker den tyske storklub for at have brugt ufine metoder.

Derfor agter Chelsea at anmelde Bayern München til FIFA, hvis klubben kan finde bevis for, at den tyske fodboldstormagt har forhandlet eller snakket med Hudson-Odoi -  det man i fodboldverdenen kalder ”tapping up”.

Det skriver Daily Mail.

Bayern har angiveligt budt fire gange på Callum Hudson-Odoi, og det seneste bud på £35 millioner - £15 millioner med det samme og £20 millioner henover tid-  skulle efter sigende matche salgsprisen, som Chelsea havde sat.

The Blues vil nødigt slippe det 18-årige stortalent, som kun har 18 måneder tilbage af sin kontrakt, men Hudson-Odoi er angiveligt frisk på skiftet til Tyskland.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED