AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:11:2022 22:37
Udnyttede Ferdinand: Tidl. PL-spiller snød venner og familie for 130 millioner

Tidligere Premier League-spiller står til at få en dom for at snyde familie og venner for mange millioner kroner.


Der er i øjeblikket en retssag i gang, hvor den tidligere Premier League-spiller, Richard Rufus, er hovedpersonen.

Han er anklaget for at have snydt venner, familie og forretningsfolk for omkring £15 millioner, der svarer til 130 millioner kroner. Det skriver Daily Mail.

Richard Rufus beskyldes for at udgive sig selv for at være en succesfuld forhandler af udenlandske valutaer, hvor han har lovet investorer - som bl.a. tæller venner og familie - at få 60 procent afkast.

Richard Rufus skulle have fået over 100 personer til at smide penge i sit 'projekt'.

Det har vist sig at være en pyramidespil, hvor investorer i stedet har tabt penge, mens Richard Rufus har fået mange millioner for at kunne fortsætte et luksuriøst liv.

I retten har en af investorerne fortalt, at Richard Rufus meldte, at Rio Ferdinand bl.a. var en af dem, der havde smidt penge i projektet, selvom han ikke har været en del af det.

Retssagen kører over de kommende fire uger, hvor det forventes, at Richard Rufus - der nægter sig skyldig - får en dom for svindel.

47-årige Richard Rufus spillede over 250 kampe for Charlton, hvor 99 af kampene var i Premier League. Han indstillede sin karriere i 2004 efter en knæskade.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE