Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:02:2021 19:51
Udlejet City-spiller brænder broen: Pep ødelagde mig og min selvtillid

RB Leipzig-spanieren Angelino virker ikke som en mand, der ønsker at vende tilbage til Manchester City.


Tilbage i sommeren 2019 hentede City venstre backen Angelino tilbage fra hollandske PSV, hvor spanieren havde brilleret.

Det var dog ikke meget, at vi efterfølgende så til Angelino i City-trøjen, hvilket i januar 2020 førte til, at han blev udlejet til tyske RB Leipzig.

Her var han en øjeblikkelig succes, hvorfor selvsamme Leipzig valgte at forlænge leje-aftalen hen over den indeværende sæson.

Angelino har fortsat med at imponere i Tyskland, hvorfor der nok en gang har været spekuleret i, om spilleren har en fremtidig rolle på Etihad Stadium.

Det virker dog ikke sådan, hvis man spørger hovedpersonen selv:

- Pep ødelagde mig og min selvtillid, udtalte Angelino overfor tyske Bild.

- Da jeg vendte tilbage fra PSV, havde han allerede taget sin beslutning omkring min rolle på holdet, hvor jeg aldrig fik en rigtig chance. Det er årsagen til, at jeg i første omgang var glad for at blive udlejet til Leipzig. Nu er jeg blevet en permanent del af holdet, fordi træneren her tror på mig. Min selvtillid har været i top fra dag et.

Angelino kom til City som 17-årig, men har i alt kun nået at spille 15 kampe for klubben.

Dette er halvt så mange optrædener, som han har nydt for Leipzig alene i denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED