Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ude med riven: Bruun dumper danske Premier League-spillere

Af Jeppe Augustsen
26.03.2023 Kl. 18:15
Morten Bruun var ikke imponeret af de danske Premier League-spillere i dagens kamp mod Kasakhstan.

Der var stille i det danske omklædningsrum efter kampen mod Kasakhstan.

Efter at have været foran med 2-0 ved pausen endte det i stedet med en dansk katastrofe, da man endte med at tabe 2-3 til Kasakhstan.

Flere danske Premier League-spillere var i aktion. Pierre-Emile Højbjerg, Mathias Jensen, Christian Nørgaard og Mikkel Damsgaard var med fra start, men der var ikke tale om imponerende præstationer, hvis man spørger Morten Bruun.

LÆS OGSÅ: Dansk kollaps: Dét er ikke sket i 99 år

I Morten Bruuns karakterbog på TV2 var Mikkel Damsgaard den Premier League-dansker, der fik den bedste karakter – nemlig 3, som er middel. Mathias Jense og Christian Nørgaard, mens Pierre-Emile Højbjerg fik et 1-tal med begrundelsen:

– Det var i situationer som disse, at man skulle kunne se, hvem der har rutine fra 65 landskampe og en dagligdag i Premier League. Men Højbjerg faldt mindst lige så tungt som sine holdkammerater. Skabte hverken ro eller styring, da det brændte på, skriver Morten Bruun på TV2.

Philip Billing, der kom ind i anden halvleg, fik også et 1-tak, mens Rasmus Nissen Kristensen ikke fik en karakter, fordi han først blev indskiftet i det 83. minut.

LÆS OGSÅ: Advarer Barcelona: Stort Premier League-bud på 'AC' kan være på vej

Annonce