AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:10:2019 16:36
Uanset Solskjærs fremtid: United klargør fire gigantiske signings

Goal skriver, at Manchester United-ledelsen allerede nu arbejder på at bringe to store navne til klubben næste sommer.


Ole Gunnar Solskjær kan meget vel ende med at lade livet som Manchester United-træner denne sæson, men det afholder ikke klubben fra at planlægge frem mod de to kommende transfervinduer.

Og det er nogle spektakulære planer, der bliver støbt i korridorerne på Old Traffords ledelsesgange, for klubben pønser ifølge Goal at byde på både Declan Rice fra West Ham og Kalidou Koulibaly fra Napoli til sommer.

Men der er langt til næste sommer, og Manchester United befinder sig i øjeblikket på en skuffende tolvteplads i tabellen - blot to point over nedrykningsstregen.

Truppen har akut brug for forstærkninger før sommeren, så derfor udforsker klubben angiveligt også muligheden for at hente Christian Eriksen og Mario Mandzukic, når vi hopper ind i det nye år.

Får man fat i den duo, har klubben dog ingen intentioner om at hvile på laurbærrene. Klubben skulle allerede adskillige andre navne på potentielle sommersignings ud over Declan Rice og Kalidou Koulibaly.

Manchester United har været tyndt besatte centralt på banen efter salget af Ander Herrera og Marouane Fellaini, så 21-årige Rice anses som en prioritet.

Derfor holdt man også nøje øje med ham denne sommer, men man besluttede imod at byde på den unge engelske landsholdsspiller, da man foretrak at forstærke forsvaret i stedet.

Set i bakspejlet var det måske en dum beslutning ikke også at prioritere midtbanen, men Rom blev ikke bygget på én dag, og genopbygningen af klubben fortsætter nu.

Rice bliver dog ikke nogen billig mand, da West Ham angiveligt kræver op mod £90-100 millioner for den unge midtbaneprofil,.

Det samme kan siges om Kalidou Koulibaly, der siden skiftet til Napoli i 2014 er blevet anset som blandt verdens allerbedste midterforsvarere. Senegaleseren har tidligere været på Manchester Uniteds radar, men man valgte forrige sommer at satse på Phil Jones og Chris Smalling i stedet.

Optimistisk, ja, dumt, måske, men nu tyder det altså på, at man blandt klubledelsen føler, at der virkeligt skal ske noget. Napoli krævede dog omkring £90 millioner for Koulibaly denne sommer, og det prisskilt bliver næppe mindre, når nu netop Manchester United betalte £80 millioner for Harry Maguire.

Goal skriver, at transferplanerne herover ikke kommer til at ændre sig, selv hvis en ny træner skulle sidde på trænersædet til sommer.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED