AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2019 10:01
Tysk medie erfarer: Sancho ønsker ikke at forlade Dortmund

I hvert fald ikke midt i sæsonen, hvis man skal tro Sport Bild.


Bøder,  bænkpladser og offentlig kritik fra sin manager har betydet, at flere medier var begyndt at spekulere i, at Jadon Sancho var så utilfreds i Dortmund, at han potentielt kunne forlade klubben allerede til januar.

Men det er ikke tilfældet, erfarer tyske Sport Bild.

Mediet skriver, at hverken holdkammerater eller klubledelsen har et indtryk af, at den 19-årige engelske superstjerne ønsker at fremtvinge et skifte midt i sæsonen.

Og selv hvis det skulle være tilfældet, så ønsker Dortmund angiveligt ikke at tage afsked med en af sine største profiler før til sommer.

Ambitionen i den tyske storklub er stadig at vinde trofæer denne sæson, selvom man er kommet dårligt fra start. Skal ambitionerne indfries, skal Sancho forblive i klubben.

Med fem mål og syv assists i 11 Bundesliga-kampe er stortalentet den mest formstærke Dortmund-spiller i øjeblikket.

Derfor skal klubber som Chelsea, Manchester United og Liverpool, som alle er kædet sammen med Sancho, formentligt vente til efter sæsonen, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at signe ham.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED