Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tysk journalist bekræfter: Liverpool snakker med Bundesliga-stjerne

Af Asbjørn Sigsgaard
11.06.2021 Kl. 12:20
Liverpool har mistet Georginio Wijnaldum denne sommer, og nu tyder meget på, at Florian Neuhaus er den udsete afløser på Anfield

Rygterne startede allerede for omkring et halvt år siden, da det begyndte at stå klart, at Liverpool nok måtte leve uden Georginio Wijnaldum på midtbanen fra 2021/22-sæsonens start. 

Mönchengladbachs Florian Neuhaus blev udråbt som den perfekte afløser, og efter en glimrende sæson i Bundesligaen er historien dukket op igen fra tid til anden. 

Og nu, dagen efter at Wijnaldums skifte til PSG blev officielt, kan den tyske journalist Florian Plettenberg fortælle, at den 24-årige midtbanespiller er Jürgen Klopps udvalgte. 

Sport1-reporteren fortæller videre, at begyndende samtaler allerede er indledt, selvom et bud først forventes på den anden side af den EM-slutrunde som Neuhaus lige nu deltager i for Tyskland. 

En eventuel transfersum ville ifølge Plettenberg kunne ende oppe over 300 millioner kroner, da Florian Neuhaus ikke har en frikøbsklausul i sin kontrakt, der først udløber i 2024.

 

Annonce