AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:01:2019 18:03
Tyrkisk medie: West Ham planlægger bud på chilensk landsholdsspiller

West Ham er interesseret i at styrke midtbanen denne vinter og har fokus på en 31-årig chilener.


West Ham hentede mange nye spillere op til denne sæson, og i kampens indledning så det ikke godt ud. Klubben tabte og spillerne havde svært ved at finde hinanden, men i den seneste periode er resultaterne gået The Hammers vej og klubben befinder sig nu i midten af tabellen.

De positive resultater har ligeledes betydet, at stemningen på London Stadium er blevet bedre end det var tilfældet de seneste sæsoner. Trods den positive formkurve har manager Manuel Pellegrini stadig grund til bekymring, da både Jack Wilshere og Carlos Sanchez kæmper med skader.

Derfor har den argentinske manager planer om at forstærke midtbanen denne vinter og ifølge det tyrkiske medie Takvim har han set sig lun på Besiktas-spilleren Gary Medel.

Den chilenske landsholdsspiller har i denne sæson været fast mand på det tyrkiske mandskab, men mediet skrivet, at chileneren kan erhverves for €8m og det skulle West Ham angiveligt ikke være afvisende overfor. 

West Ham håber ligeledes, at en handel kan falde på plads, da Besiktas er kommet i finansielle problemer og derfor kan være tvunget til at sælge nogle af sine profiler.

Gary Medel, der har 114 landskampe for Chile, har tidligere i karrieren tørnet ud for Cardiff, da klubben sidst var i Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED