AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:02:2019 12:17
Tüchel: Usandsynligt at Cavani spiller mod United

Thomas Tüchel finder det meget usandsynligt, at Edinson Cavani bliver klar til det første møde med Manchester United i Champions Leagues ottendedelsfinaler.


Edinson Cavani forlod banen i anden halvleg, da PSG lørdag slog Bordeaux med 1-0 i den franske Ligue 1.

Den uruguyanske angriber måtte gå fra banen med en skade, og franskmændenes manager, Thomas Tüchel, finder det usandsynligt, at Cavani bliver klar til tirsdagens møde med Manchester United.

- Der er ingen gode nyheder her til morgen. Han har været til eksamen, og der kommer til at blive flere tests her på træningsanlægget. Følelsen er, at det bliver meget svært for ham at blive klar til Manchester, udtaler tyskeren til Telefoot og tilføjer:

- Under alle omstændigheder må vi vente lidt endnu, for han bliver stadig testet. Klubben vil kommunikere omkring dette på et senere tidspunkt. Jeg tror ikke, at nyhederne bliver gode. Jeg har stadig et lille håb, men de første tests var ikke gode.

Tüchel må desuden undvære Neymar til opgøret, mens Marco Verratti har været tvivlsom, og han erkender, at han er begyndt at blive en smule bekymret.

- Jeg er bekymret, men udelukkende fordi vi mangler nøglespillere. I kampe som disse, afgørende Champions League-kampe, har man brug for sine nøglespillere, fordi de har erfaring med at håndtere presset. Hvis han (Cavani red.) ikke er med, bliver jeg selvfølgelig bekymret. Det et bekymrende at skyde til bolden for derefter at blive udskiftet. Hvis Edi ikke er med i Manchester, er det selvfølgelig et stort slag.

- Ja, vi har været uheldige. Der findes ikke en anden Edi eller en anden Neymar. Der var mange nødplaner: uden Neymar, uden Marco og nu uden Edinson. Vi kigger ikke længere på plan B, men på plan D.

Den gode nyhed for Tüchel er, at Marco Verratti var i stand til at spille en time mod Bordeaux lørdag.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED