Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:10:2021 17:54
Tuchel forklarer Haaland-kommentarer: Røg ind i en fælde

Thomas Tuchel forklarer sig nu efter udtalelser om Erling Haaland tidligere på ugen.


Chelseas træner, Thomas Tuchel, indrømmer, at han røg i en fælde, da snakken gik på Borussia Dortmunds brandvarme angriber, Erling Haaland, tidligere på ugen.
 
Her fortalte Tuchel, at Haalands navn regelmæssigt bliver vendt på Stamford Bridge.
 
- Jeg røg i en fælde. Jeg fik en pris i Tyskland fra en avis. De gav mig en pris og spurgte mig om en spiller. Normalt snakker jeg aldrig om andre spillere, forklarer Tuchel.
 
- Jeg burde have vidst bedre, for nu virker det, som om, at vi smider et bud afsted. Jeg skulle nok have vidst bedre, indrømmer tyskeren.
 
Selvom Chelsea brugte næsten 100 millioner pund på Romelu Lukaku i sommer, er der fortsat brug for endnu en angriber, der kan supplere.
 
Ved slutningen af denne sæson, aktiveres en frikøbsklausul i nordmandens kontrakten, som gør, at han kan købes fri af sin kontrakt med Borussia Dortmund for 75 millioner euro.
 
Dermed kan Dortmund skæres helt ud af ligningen, og enhver klub, der byder det påkrævede beløb, har ret til at forhandle med Haaland og dennes repræsentanter.
 
Erling Haaland har bidraget med 70 mål i 69 optrædener for Borussia Dortmund, siden han skiftede til den tyske storklub fra Red Bull Salzburg i januar 2020.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE