Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tuchel forklarer Chelsea-salg til Premier League-klub

Af Redaktionen
03.09.2022 Kl. 08:22
Thomas Tuchel forklarer, hvorfor Chelsea endte med at sælge Billy Gilmour.

Det er ikke blevet lige vel modtaget i alle Chelsea-kredse, at klubben endte med at sælge Billy Gilmour til Brighton i slutningen af transfervinduet.

Ganske naturligt blev Thomas Tuchel forholdt salget af den skotske midtbanespiller på et pressemøde fredag, og her afslørede Chelsea-manageren, at han helst ville have udlejet Gilmour endnu engang.

I sidste ende var det dog spilleren selv, der pressede på for at blive solgt.

– Vi havde et stort håb, og han spillede for os i det første halve år, hvor jeg var i Chelsea. Han spillede nogle vigtige kampe for os, inden han så sig om efter en ny udfordring, der ikke gik så godt i Norwich, forklarer Tuchel ifølge London Evening Standard.

– Vi forventede mere, og det gjorde han også. Det er svært for ham og os, at han ikke spillede i Norwich, rykkede ned og så pludselig skal være central midtbanespiller hos Chelsea, hvor vi kæmper for top fire og enhver titel.

– Det er et stort spring, så vi mente, at den ideelle løsning var endnu en lejeaftale, da konkurrencen er stor på den centrale midtbane. Vi mente ikke, at han havde alderen til at spille fem, seks eller syv kampe over en hel sæson.

– Billy ville ikke udlejes, så i sidste ende gik vi med til at sælge, lød det fra Tuchel.

Chelsea endte med at hente schweiziske Denis Zakaria ind på en lejeaftale fra Juventus, da Gilmour blev solgt til Brighton.

Annonce