Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:03:2021 15:28
Tuchel: Chelsea vil kæmpe om titlen næste sæson

Thomas Tuchel tror på, at Chelsea kan kæmpe med om mesterskabet næste sæson.


Det bliver næppe i år, at Chelsea kommer igen kommer til at skulle med om det engelske mesterskab. Dertil er Manchester City alt for langt foran.

Men til næste sæson har Thomas Tuchel en tro på, at Chelsea kan formå at kæmpe med om titlen som Englands bedste hold.

- Kommer vi til at lukke hullet til Manchester City denne sæson? Nej, det gør vi ikke. Det er umuligt. Men fra næste sæson starter alle med nul point, og City var i problemer denne sæson, men ingen drog fordel af det. Det er bevist, at man kan forbedre sig hurtigt i sport og vokse med et særligt momentum, hvis man får det momentum, siger Tuchel ifølge ESPN.

- Nu kæmper vi for top fire, hvilket var en stor opgave, da jeg kom til. Men fra næste sæson vil vi kæmpe for alle titler og i alle turneringer. Det er sikkert.

Chelsea har fortsat ikke tabt i Tuchels første ni kampe som Chelsea-manager, hvor The Blues blandt andet har mødt Tottenham, Manchester United og Atlético Madrid.

I aften venter endnu en svær kamp, når turen går til Anfield for at møde Liverpool.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED