AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2020 22:50
Troværdig journalist: Newcastle vil leje udskældt Real-stjerne

James Rodriguez kan være på vej til Tyneside.


Newcastle er trådt ind i kampen om Real Madrid-stjernen James Rodriguez. Det fortæller den spanske journalist, Guillem Balague.
 
Lejeaftalen hos Bayern München blev aldrig gjort permanent, og derfor har colombianeren tilbragt denne sæson hos Los Blancos.
 
Han har dog aldrig fundet tilbage til den form, der fik Real Madrid til at købe ham for knap 450 millioner kroner i 2014.
 
Således er det kun blevet til 14 optrædener i en skadesplaget sæson, og det forventes, at den spanske kongeklub gerne vil slippe for problemerne med den 28-årige offensivspiller.
 
Særligt Manchester United er blevet sat i forbindelse med James Rodriguez, mens også Juventus, Arsenal og Everton skulle være interesserede.
 
Men nu fortæller Guillem Balague også, at Newcastle lurer på en lejeaftale, hvis overtagelsen af klubben bliver til noget.
 
- Der er en masse spillere, som Newcastle kan kigge på, såsom Edinson Cavani, hvis kontrakt er ved at løbe ud.
 
- Real Madrid vil også af med James Rodriguez, så det kan være, de kan overbevise ham.
 
- De kan få James på en lejeaftale, og det vil Real være fint tilfredse med, hvis Newcastle betaler det meste af hans løn.
 
Efter sigende har både Premier League og den engelske regering efter længere tids overvejelser givet grønt lys til overtagelsen af Newcastle.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED