Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:01:2022 23:11
Trods stor utilfredshed: Premier League nægter at lave reglerne om

Premier League vil ikke ændre reglementet i forbindelse med kampudsættelser.


20 Premier League-kampe er i denne sæson blevet udsat pga. coronaudbrud i klubberne. 

I starten var det udelukkende coronatilfælde, der fik udsat kampene, men det har ændret sig. 

Skader, karantæner og spillere, der er til AFCON, er nu i højere grad med i regnestykket, og det har gjort det endnu sværere for flere Premier League-klubberne. 

Nu erfarer iNews, at Premier League ikke har planer om at ændre reglerne, når det gælder kampudsættelser, selv om der ifm. Arsenal-kampen - ifølge iNews - var få coronatilfælde i Arsenal-truppen.

Efter weekendens kamp mellem Tottenham og Arsenal blev udsat, var Tottenham meget skeptiske og overrasket af beslutningen om at udsætte kampen.

Det har også fået flere journalister og eksperter til at sætte spørgsmålstegn ved udsættelserne generelt set, hvor de især savner klarhed.

Det gælder bl.a. Gary Neville, der mener, at det bør være slut med kampudsættelser - især efter den seneste testrunde i Premier League:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE