Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:01:2022 17:40
Trods stor optimisme: Newcastle afvist på brasilianer

Der har i klubben været optimisme omkring at kunne hente den brasilianske forsvarsspiller, men en handel ser ud til at blive sværere at få igennem end som så.


Sevillas Diego Carlos har været et mål for Newcastle, der desperat forsøger at redde sig fra nedrykning til Championship. Det bliver dog ikke nemt for The Magpies at få fat i den brasilianske forsvarsklippe. 
 
Ifølge GOAL har den engelske klub fremlagt et tilbud til Sevilla i dag, men er igen blevet afvist. Sevilla kræver et noget større beløb end de 30 mio. pund, som Newcastle ifølge Express har lagt. 
 
Carlos selv har fortalt Sevilla, at han ønsker at forlade klubben til fordel for Newcastle. Det melder Sky Sports
 
Den spanske klub er klar over, at Carlos er en nøglespiller i forsvaret, og han har stort set spillet samtlige minutter, siden Julen Lopetegui tiltrådte som træner. 
 
Samtidig er Sevilla i tvivl om, hvorvidt man vil kunne nå at hente en erstatning ind i januar, der har den samme kvalitet som Carlos, uden at prisen ryger i vejret. 
 
Newcastle har også jagtet Lilles Sven Botman, men den franske klub har indtil nu afvist at forhandle om forsvarsspilleren. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE