Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:06:2022 12:52
Trods overstået lægetjek: Arsenal-spillers klubskifte går i vasken

Det bliver alligevel ikke noget skifte til Burnley for Arsenals Daniel Ballard.


Lægetjekket var overstået, og Daniel Ballard stod klar i Burnley til at gennemføre sit skifte fra Arsenal, men så brød handlen alligevel sammen.

The Athletic skriver i dag, at det skyldes, at parterne ikke kunne blive enige om betingelserne for skiftet.

Det er et stort slag for Vincent Kompany, der for nylig har overtaget tøjlerne hos Burnley, der efter sigende har spillet en stor rolle i at få overbevist Ballard om at vælge The Clarets.

Henover sommeren har Burnley mistet både Ben Mee og James Tarkowski, og derfor er klubben gået på jagt efter en ny midterforsvarer, og her var fokus rettet på Ballard, som har imponeret under sine lejeophold hos Blackpool og Millwall.

Ballard er noteret for ti landskampe for Nordirland, men han har endnu ikke fået debut for Arsenal, og det er nu uvist, hvad fremtiden bringer for den 22-årige forsvarsspiller.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE