AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2019 08:17
Trods kritik: Emery nægter at opgive udskældt spillestil

Arsenal-manager Unai Emery har ingen intentioner om at stoppe med at spille bolden kort ud fra feltet, selvom spillestilen har medført stor kritik.


Med Unai Emery ved roret har Arsenal haft for vane at spille bolden kort ud af feltet, når der skulle tages målspark, men i seneste rundes opgør mod Watford kostede den spillestil et mål. 

Tidligere har Arsenal været heldige med ikke at indkassere et mål i sådanne situationer, men selvom det gik galt mod Watford, har Unai Emery ingen planer om at skifte stil: 

- Opgøret mod Watford var måske vores dårligste kamp i forhold til at bygge op, men vi vil fortsætte med at knokle og forbedre os for at opnå vores stil, udtaler Emery ifølge Daily Mail. 

- At bygge op med målmanden og midtstopperne skal være en del af vores identitet, selvom vi sommetider også vil ty til lange bolde. 

Arsenal har efter otte kampe scoret otte og indkasseret otte mål i denne sæson. 

Næste opgave for Emerys tropper er en hjemmekamp mod Aston Villa senere i dag. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED