Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Trods interesse og ingen spilletid: Rangnick vil beholde United-duo

Af Emil Plovgaard
14.01.2022 Kl. 14:38
Spilletid er der ikke meget af. Der er til gengæld interesse. Men Ralf Rangnick vil beholde begge spillere.
United-manager, den 63-årige tysker Ralf Rangnick, kan sagtens forstå den frustration, som både Dean Henderson og Donny van de Beek måtte have.
 
Alligevel vil han beholde dem begge.
 
Det siger han på et pressemøde fredag.
 
Transfervinduet er for tiden åbent, og mangt en spiller er blevet sat i forbindelse med et skifte både til og fra United.
 
At der kommer nye ansigter til truppen i denne måned er ganske usandsynligt, men flere spillere har været til samtaler angående deres fremtid.
 
Henderson er iblandt de spillere, som gerne vil udlejes, eftersom han har langt til spilletid, sådan som David de Gea i øjeblikket spiller.
 
– Jeg har fortalt ham, at jeg gerne vil have, at han bliver, for han er en fantastisk målmand, lyder det fra den midlertidige United-manager.
 
– Vi er med i tre turneringer lige nu, og derfor har vi brug for de to-tre målmænd, vi i øjeblikket råder over.
 
– Det er den samme situation som ved Dean. Jeg er glad for at have ham i truppen, svarer Rangnick på spørgsmålet angående Donny van de Beeks fremtid.
 
– Han fik de sidste 15-20 minutter mod Villa i pokalen, hvor han gjorde det godt. Han præsterer altid godt til træning. Jeg har haft en snak med ham for to uger siden efter træning, og jeg har rådet ham til at blive sæsonen ud, siger tyskeren.
 
United manglede en kvartet af spillere i form af Cristiano Ronaldo, Harry Maguire, Jadon Sancho og Phil Jones i den seneste kamp mod Aston Villa, men Rangnick forventer, at de alle er klar til besøget på Villa Park.
 
– Jeg tror, de er klar, siger tyskeren, der dog er uden Luke Shaw og Scott McTominay.
 
Opgøret mellem Aston Villa og Manchester United fløjtes i gang klokken 18.30 lørdag.
Annonce