Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:05:2021 09:33
Trods gentlemanaftale: Er der egentlig nogen, der vil have Sancho?

Der er stor tvivl om, hvorvidt nogen Premier League-klubber reelt vil forsøge at købe Jadon Sancho til sommer.


Dortmund og Jadon Sancho har en gentlemanaftale om, at den engelske landsholdsspiller kan blive solgt i sommerens transfervindue, men der rejser sig nu pludselig et spørgsmål om, hvorvidt der overhovedet er nogen, der vil købe ham.

Han er ellers længe blevet kædet sammen med flere af de absolutte topklubber i Premier League, men lige nu er der noget, der tyder på, at klubberne ikke ligefrem står i kø for at skrive under med kantspilleren.

Det skyldes blandt andet, at coronakrisen har ramt klubberne hårdt økonomisk, men det spiller også ind, at flere af topklubberne allerede er godt besat på de positioner, som Sancho kan varetage.

Spørger man The Athletic-journalisten Raphael Honigstein, er det også kun to Premier League-klubber, der er inde i billedet til Sancho.

- Jeg mener, at Chelsea og Manchester United er de eneste engelske klubber, der er aktuelle i forhold til Sancho. Hans tidligere klub Manchester City og Liverpool er ikke, siger han til Sport1.

Og det bliver bakket op af Melissa Reddy, som dækker Liverpool tæt for The Independent.

- Sanchos flotte præstationer i Dortmund har eksploderet hans værdi til et punkt, hvor det er urealistisk for Liverpool.

Men spørgsmålet er, om Chelsea overhovedet har en interesse i at købe Sancho. Raphael Honigstein mener det ikke.

- Chelsea har i øjeblikket en overflod af gode offensive spillere. I dag er Sancho-handlen derfor ikke på tale.

Samme melding kommer fra Nizaar Kinsella, som dækker Chelsea tæt for Goal.

Og heller ikke Manchester United er nødvendigvis interesseret i Sancho i det kommende transfervindue, selvom De Røde Djævle formentlig er den mest sandsynlige bejler af Premier League-klubberne.

- United har mangler og synes, at Sancho er god. Det eneste spørgsmål er, hvordan De Røde Djævle vil få råd til ham. Coronapandemien har ramt United hårdt, siger Raphael Honigstein til Sport1.

Samtidig sår Manchester United-korrespondenten Neil Custis også tvivl om, hvorvidt Manchester United overhovedet har lyst til at købe Sancho.

- De har ikke længere brug for en spiller til position taget Mason Greenwoods form og potentiale i betragtning, mens Marcus Rashford og Bruno Fernandes også giver styrke i offensiven.

Det kan altså lade til, at interessen for Jadon Sancho slet ikke er så stor, som man skulle tro – og derfor skal vi ikke bare regne med, at han havner i Premier League trods en gentlemanaftale med Dortmund.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED