AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:05:2019 14:17
Trods femteplads: Arsenal kan stadig komme i Champions League

Arsenal kan fortsat kvalificere sig til Champions League i næste sæson, men det kræver en sejr mod Chelsea.


Manchester City, Liverpool, Chelsea og Tottenham har allerede sikret sig adgang til Champions League i næste sæson, men Premier League kan blive repræsenteret med endnu et hold.

Forude venter Europa League-finalen, og vinderen af den vil sikre sig en plads i Champions League. Chelsea har dog allerede kvalificeret sig, men derimod vil Arsenal have ekstra meget at spille for i Baku den 29. maj.

The Gunners sluttede som nummer fem i Premier League-sæsonen, og klubbens eneste mulighed for at havne i Champions League er via en finalesejr mod rivalerne fra Chelsea.

Hvis det derimod bliver the Blues, der trækker det længste strå om lidt over to uger, vil Arsenal nøjes med at spille Europa League-fodbold igen i næste sæson. I stedet bliver det nummer tre fra den franske liga, der får en plads i Champions League-gruppespillet.

I øjeblikket er det Lyon, der indtager pladsen, men der resterer fortsat to runder i Ligue 1.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED