AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:04:2019 16:43
Trent Alexander-Arnold: Det var et forfærdeligt syn

Tilbage i 2014 havde Liverpool kurs mod mesterskabet, inden Steven Gerrard skvattede i bolden, og Demba Ba løb ned og slukkede Liverpools drømme. Førnævnte så den nuværende Liverpool-starter Trent Alexander-Arnold fra første parket. Liverpool-backen var nemlig bolddreng under kampen.


Det stod næsten skrevet i stjernerne, at Liverpool og Chelsea skulle mødes på så vigtigt et tidspunkt som dette. For små fem år siden var Chelsea bødlen, der fratog Liverpool Premier League-titlen, som de så længe har hungret efter.

Trent Alexander.Arnold så på nærmeste hold, hvordan Gerrards uheldige boldtab resulterede i, at Demba Ba få sekunder senere kunne sparke bolden i netmaskerne.

- Jeg stod lige ud for midterlinjen, og det var et frygteligt syn, siger Liverpool-spilleren ifølge Givemesport.

- Men forhåbentligt bliver det os, der vinder 2-0 i dag, siger den unge Liverpool-back.

En ting er sikkert. Dagens kamp er ekstrem vigtig for både Liverpool og Chelsea. Hvis Liverpool vil følge trop med Manchester City, så kræver det en sejr. Chelsea er også pisket til at hive tre point i land, hvis de vil holde trit med de øvrige hold, der kæmper om en top 4-placering.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED